Xander van der Vegt - Vamos Online Marketing

Xander van der Vegt

Functie:
Eigenaar/Online Marketeer
Ervaring:
9 jaar

Persoonlijke informatie

Vanaf 2012 ben ik actief in de online marketing wereld. Begin 2013 ben ik afgestudeerd aan de Stenden University te Leeuwarden. Hier heb ik de deels internationale opleiding Small Business & Retail Management succesvol behaald met specialisaties in ‘Marketing Communication’ en ‘E-commerce’. Vervolgens ben ik voor diverse bedrijven in Nederland zoals o.a. FiscFree, Profifact, en de NFP Groep werkzaam geweest en in Spanje voor Questates. Daar in Marbella was ik verantwoordelijk voor het opstarten en uitvoeren van de online marketing strategie.

Sinds juni 2019 ben ik voor mijzelf aan de slag gegaan als online marketeer en geniet ik van de werkzaamheden bij de verschillende bedrijven en organisaties waar ik mij voor mag inzetten. Door op de hoogte te blijven van de laatste trends en door het volgen van diverse cursussen gaan wij samen op weg naar online succes!

In mijn vrije tijd reis ik graag naar Spanje, houd ik enorm van koken, kijk ik graag voetbal en spijker ik mijn Spaans bij.

Vaardigheden

SEO
80%
Social Media
80%
Conversie-optimalisatie
75%

Tips

  • Schrijf teksten op je website niet voor Google, maar voor je bezoeker. Google is vele malen slimmer dan jij denkt!
  • Meten is weten en vanuit daaruit verbeteren!
  • Wil je meer klanten of een mooie website? Je kan nog zo’n mooi design hebben op je website, maar zonder conversie geen omzet.

Neem contact op met Xander